dilluns, 23 de gener del 2012

Carpaccio de Poma

Per 8 persones


4 Pomes Golden
60 grams de Sobrassada
1 formatge Brie
6 pebrots del piquillo
Sucre roig

Salsa:


Salsa de soia
2 cullerades de suc de llimona
2 cullerades de mel de canya


Recepta:


Tallar a làmines la poma amb la mandolina, i col·locar-la en una safata dins el forn amb un fil d'oli. 

Quan estigui cuita treure-la i col·locar-la en un motlle quadrat o rectangular. Posa-hi al damunt trossets de sobrassada, els pebrots oberts passats per la paella i el formatge en trossets, col·locar la resta de la poma fins a cobrir-ho tot, tapar-ho amb un tros de paper de plata i estrènyer, i posar 5 minuts al forn.


En refredar-se posar-ho en la nevera, i a l'hora de servir tallar-ho a quadrats petits, col·locar-ho en el plat, posar una cullerada de sucre roig i cremar amb el bufador de cuina.


Barrejar els ingredients de la salsa, i col·locar-la al costat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada