dimarts, 17 de gener de 2012

Recepta de Broqueta de Musclos o de Gambes, o caragols de mar

Ingredients per la broqueta:

Musclos (gambes o 
caragols de mar)
1 Cullerada d'oli
Sal i pebre
1 copa de xerès
2 alls
Un grapat de Julivert
Pa mòlt
Oli

Escalfar l'oli.
Afegir els musclos, sal i pebre.
Quan estiguin freds treure'ls la petxina, fer unes broquetes.
Triturar l'all, el julivert, la sal, el pebre, el xerès i l'oli. 
Introduir-les 1 hora en l'adob, escórrer-les, passar-les pel pa molt, posar-les en una safata de forn, i posar un fil d'oli damunt, gratinar.
Servir calents amb la salsa de marisc.

Ingredients per la Salsa de marisc (6 persones):
3 tomàquets de pera molt vermells
Un grapat de julivert
Un all
Surt
Salsa picant "Tabasco"
Oli

Triturar-ho i servir per acompanyar els musclos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada